petak, 2. siječnja 2015.

Pečeni krumpiri na maslacu u pećnici


Sastojci:

1. kg krumpira za pečenje
malo vegete po ukusu
oko 50 gr maslaca
dodatno:
Papir za pečenje



Priprema:

1. Papir za pečenje postavite u pekač u kojem ćete peći krumpire.
2. Krumpire nasijecite na četiri jedanaka dijela, zatim ih prelijte sa vrućim maslacem
kojeg ste ugrijali u mikrovalnoj, dodajte vegete, sve dobro rukama promiješajte da se
fino maslac i vegeta povežu sa krumpirima.
3. Stavite ih na papir za pečenje i pecite dok ne porumene, svakako probajte da li su
pečeni prije vađenja. Slobodno ih jednom okrenite sa žlicom, oni neće biti
zalijepljeni, ostat će savršenog oblika, maslac im daje poseban okus.
Posluživanje
Poslužujem ih uz fino pečeno meso, umake, salate a svakako su savršeni i bez drugih
priloga. :)

0 komentari:

Objavi komentar