četvrtak, 22. siječnja 2015.

FENOMENALNO: Keks torta sa kapućinom za 20 minuta!

Ova poslastica se veoma lako priprema, a ukus je fenomenalan…

Sastojci:

– 500-550 g keksa s maslacem
– 50 g kapućino praška
– 2,5 dl mlijeka
– 3 jajeta
– 6 kašika šećera
– 5 dl slatke pavlake

Priprema:

1. Umutite dobro jaja sa šećerom, sipajte slatku pavlaku i ponovo mutite dok se ne napravi čvrst fil.
2. Kapućino prašak prelijte vrućim mlijekom. Svaki keks umočite u mlijeko i slažite na tacnu. Premažite filom, složite novi red keksa. Ponavljajte postupak dok se ne potroše sav keks i fil.
3. Neka posljednji sloj bude fil i onda prefilujte cio kolać. Po želji, možete da ga ukrasite čokoladom.

0 komentari:

Objavi komentar