utorak, 3. veljače 2015.

Totalni hit u Aziji: Lezi i mršavi!


Brzo i učinkovito mršavljenje nikad nije bilo lakše… Zvuči skoro kao mit ili bajka. Međutim, tijekom deset godina, japanski liječnik Fukutsudzi pomaže ženama da smršave u najkraćem mogućem roku. A to je: bez dijeta, naporne vježbe i trošenja novca. Besplatno i brzo mršavljenje ne postoji, reći ćete. Ali to nije istina!

Metoda opisana od strane ovog Japanaca u njegovoj knjizi koja se prodala u Aziji u nakladi od čak šest milijuna primjeraka – je očito hit!

Doktor kaže da ne trebate nikakve posebne alate za brzo mršavljenje. Trebate veliki ručnik, jak konac ili vrpcu za učvrstiti taj ručnik u rolu, ravnu površinu – i 3 puta po pet minuta dnevno.

Metoda je laka za izvedbu i vrlo efikasna. Ne trebate dakle ništa raditi – samo trebate 3 puta dnevno po 5 minuta ležati u pravom položaju.

Doktor Fukutsudzi je inače specijalist je za probleme zdjelične kosti, a otkrio je i da je glavni uzrok masnih naslaga na području struka upravo u razilaženju zdjelične kosti i podrebarnih kostiju.

Nakon što je otkrio poveznicu između ova dva problema, osmislio je metodu kojom se na brz i jednostavan način možete riješiti višaka oko struka.

Postupak je sljedeći:

Kliknite na stranicu 2 za postupak…



0 komentari:

Objavi komentar