ponedjeljak, 2. veljače 2015.

NAJBRŽI RASTAPAČ MASNOĆA: Ovaj će vas pripravak osloboditi suvišnih kilograma, ojačati imunitet i uravnotežiti probavu


Spojih ovih namirnica prava je detoksikacija organizma. Ubrzat će vam metabolizam i ojačati munitet.

Težite li se u sagroijevanju masnoća, odaberite prirodni put. Mješavina ovih nekoliko lako dostupnih sastojaka za vaše će tijelo djelovati iznimno revitalizirajuće. Sve dobrobiti meda i više su nego poznate, a njegova kombinacija s limunom prava je bomba za zdravlje. No, u ovom je pripravku ključan “detalj” za mršavljenje jabučni ocat, a detoksikacijski posebno cimet.

Sastojci:

1 žličica cimeta

2 žlice jabukova octa

1 žlice meda

2 žlice limunova soka

1 čaša vode

Kombinacija ovih sastojaka pomoći će vam u sagorjevanju masti, ubrzati vaš metabolizam, a njome se možete i učinkovito boriti protiv dijabetesa i niskog krvnog tlaka.

Priprema:

Sve sastojke stavite u blender i dobro ih promiješajte. Ako nemate blender, izmiksajte ih mikserom nakon što ste limun usitnili nožem (odstranite koru ako limun nije domaći). Pripravak držite u hladnjaku i pijte ga svakoga jutra po jednu žlicu na prazan želudac. Rezultati će biti ubrzo vidljivi!

Naime, limunov sok ima alkalni učinak na tijelo, a posebno pomaže u regulaciji pH i pomaže u uravnoteženju razine šećera u krvi. Što je najvažnije, sadrži vitamin C.

Jabukov ocat obiluje dobrim bakterijama i enzimima. Njegova kiselina snižava krvni tlak za šest posto.

Med se može koristiti i za mršavljenje. Stoljećima se koristio za liječenje rana, a izvrstan je za srce, kožu, ginekološke bolesti, imunitet… Smanjuje grlobolju, smiruje živce, jača metabolizam i stimulira probavu, što pomaže u mršavljenju.

Cimet je poznat kao jedan od najboljih antioksidanasa na svijetu. Za ravnotežu šećera u krvi upravo je on među najboljima.


dnevno.hr

1 komentar:

  1. Da probamo pa da javimo. Zvuci obecavajuce. Samo da malo priupitam;posle kasike na pazan zeludac jel je popije voda i ako se popije da bude mlaka ili na sobnoj temperaturi.

    OdgovoriIzbriši