petak, 13. veljače 2015.

BOG JE MISLIO NA SVE: Korijen koji uništava stanice raka prostate i jajnika!


Isprobajte ovu gomoljastu biljku darovanu od Boga ako imate želju uz Božju pomoć riješiti se bolesti i tegoba!

Dokaz da je Bog mislio na sve kada je stvarao naš planet je pred nama. I stvarajući korijenje i gomolje, Bog je mislio na čovjeka, svoje ljubljeno biće, ulijevajući u korijenje zdravlje koje će biti na usluzi čovjeku za života na Božjem planetu.


Među velikim Božjim lijekovima na svijetu svakako se nalazi đumbir. Đumbir se dugo koristio za tretiranje upala i mučnina, ali rezultati koji su prezentirani na predavanju American Assoaciation for Cancer Research otkrivaju da u svakoj instanci kada se koristio prah đumbira za liječenje stanica raka, one su sve izumrle nakon izlaganja tom sastojku. U medicinskom žargonu to se zove apopotoza (programirana smrt stanice). Kada je đumbir prisutan, stanice raka čak napadaju jedna drugu, to se zove autofagija. Dok se đumbir smatra kao sjajan prirodni lijek za one koji prolaze kemoterapiju, (mučnina) osobe koje imaju rak mogu ga koristiti na vlastitu volju u većim količinama. No za potpuno i gotovo sigurno izliječenje od raka, preporuča se terapija samo đumbirom, bez kemoterapije i u kombinaciji s drugim prirodnim lijekovima, poput meda. Jedna druga studija koja pokazuje đumbirove sposobnosti u borbi protiv raka jajnika navodi: Đumbir spriječava rast i modulira izlučivanje angiogenih faktora u stanicama raka jajnika. Korištenje dijetetskih supstanci kao đumbir, imaju potencijal u liječenju i prevenciji raka jajnika.


Široki spektar lijekovitosti u liječenju raznih bolesti!
Uzgaja se već tisućama godina, spominjan je stoljećima prije Krista u Kini, a u srednjem vijeku je spašavao od kuge, liječio srčane probleme. Kao i nekada, danas se najviše koristi u kuhinjama daleke Azije, a specifična egzotična orijentalnost, te globalna popularnost i dug proces zrijenja razlog su njegove malo veće cijene.

Vrijednost đumbira je u sadržaju aktivnih tvari koje imaju analgetske, sedativne, antipiretske i antibakterijske učinke. Konzumacija đumbira liječi želučano crijevne poremećaje nastale putnom mućninom ili trudnoćom. Istovremeno đumbir nema nepoželjnih nuspojava, kao što je npr. pospanost, koje se pojavljuju uzimanjem farmaceutskih preparata.


Olakšava probavu (podražuje peristaltiku i lučenje želučanog soka), djeluje protiv nadimanja i stišava želučano crijevne grčeve. Đumbir se uzima i za jačanje apetita.

Preventivno djeluje protiv zaraznih bolesti jer je antiseptik (uništava mikroorganizme), stimulira sekreciju mukusa i na takav način ublažava kašalj i olakšava bol u grlu. 
Djeluje i protuupalno, što se odnosi na mnoge bolesti, uz ostalo, na reumatoidni artritis, kada uzimanje đumbira smanjuje bolove, otekline i jutarnju ukočenost, a poboljšava pokretnost zglobova. Djeluje kao antikoagulans, tj. sprječava zgrušavanje krvi i stvaranje tromba.
 Djeluje povoljno na rad jetre i smanjuje kolesterol. Pomaže kod migrene i drugih vrsta glavobolja. Također, đumbir snižava povišenu tjelesnu temperaturu.

 Djeluje i kao antioksidans, tj. protiv štetnog djelovanja slobodnih radikala, a uz ostalo sadrži curcumin i djeluje protiv raka i ateroskleroze.

Đumbir možete koristiti u neograničenim količinama, kao začin, kao sok ili čaj u hrani ili u piću. Kao začin prisutan je u svim dućanima a kao korijen potražite ga u dućanima organske hrane.
Isprobajte ovu gomoljastu biljku darovanu od Boga ako imate želju uz Božju pomoć riješiti se bolesti i tegoba!

dnevno.hr

3 komentara:

  1. DALI MOGU TRUDNICE PITI CAJ OD DJUBIRA?

    OdgovoriIzbriši
  2. A zasto je bog izmislio rak?? Mozda izmislio pa onda video da to nije dobro, pa onda izmisli ovo korenje kao kontru. Havana

    OdgovoriIzbriši