petak, 16. siječnja 2015.

Trik za savršenu kožu! S pomoću leda spriječite bore, izbrišite podočnjake...


Skupe kozmetičke preparate moguće je zamijeniti LEDOM.
Jutarnji i večernji ritual s kockicom leda dat će nevjerojatne rezultate za vašu kožu. Ovaj način je ne samo jednostavan već i besplatan.

Ovo je šest dobrobiti koje možete podariti svojoj koži s pomoću ove "terapije".

1. Sjaj
Led pospješuje cirkulaciju, stoga, ako prelazite kockicom leda po vašoj koži dobit ćete prirodni sjaj i svježinu. Možete čak koristiti voćni led.

2. Reducira crvenilo
Kocke leda pomažu i kod crvenila kože ili crvenila izazvanog prištićima. Prislonite led na prištić i pridržite dok vam taj dio kože ne otupi, ponavljajte radnju svake večeri dok prištić ne nestane.

3. Briše tamne mrlje oko očiju

Kombinacija zaleđenog soka od svježeg krastavca i ružine vodice izbrisat će tamne mrlje oko vaših očiju. Izgledat ćete odmornije i svježije.


4. Tonira kožu

Led je jeftin trik za toniranje kože. Možete ga nanijeti prije podloge. Savršeno će se odraziti na izgled vaše kože jer će smanjiti pore, a podloga će savršeno sjesti. 
5. Zamijena za makeup
Ako nemate vremena za šminkanje, led će savršeno ugladiti vašu kožu. Stavite ga u komadić platnene tkanine i nanesite na lice.

6. Usporava bore

Nanoseći led na lice, ujutro i navečer usporit ćete starenje kože. smanjit ćete vidljivost bora i znakove starenja.

Napomena: Ne nanosite led na kožu odmah nakon što ga izvadite iz zamrzivača jer može prouzročiti pucanje kapilara. Ne zadržavajte se na jednom mjestu predugo. Tretman s ledom ne smije trajati duže od 15 minuta. 

Izvor:(dnevno.hr)

0 komentari:

Objavi komentar