petak, 9. siječnja 2015.

Izoštrava vid i jača cijeli organizam!


“Ovo je recept moje tetke, koja je s vidom imala velike probleme…”, tvrdi urednica portala uspesnazena.com. “Kada se tetka liječila 60-ih godina na klinici očnih bolesti u Odessi (Ukrajina), imala je sreću upoznati čuvenog akademika Filatova, koji joj je tijekom liječenja preporučio i recept alternativne medicine za poboljšanje i ojačanje vida koji je ona poslije koristila stalno – i s velikim uspjehom.
Recept za poboljšanje i ojačanje vida
Napravite mješavinu od:
-100 gr soka aloe
-500 gr zdrobljenih jezgri oraha
-300 gr meda
-soka od 3-4 limuna
Ova mješavina za bolji vid uzima se tri puta dnevno 30 minuta prije jela po 1 jušnu žlicu.
Konzumira se stalno dok ne dođe do poboljšanja vida.
Inače, ovaj recept ne samo što “izoštrava” vid, nego jača cijeli organizam!

Napomene:
Biljka aloe ne smije biti mlađa od 2-3 godine.
Izrežite veće donje i srednje listove, ostavljajući netaknut vrh biljke i gornjih 3-4 lista. Isprati ohlađenom prokuhanom vodom, ukloniti šiljke s listova i narezati listove na sitne komadiće. Istrljajte i iscijedite sok kroz duplu gazu ili kroz sokovnik.
Akademik Filatov preporučivao je oprane listove ne sjeći odmah, nego ostaviti na tanjur i držati u hladnjaku 10-12 dana. U ovim uvjetima u stanicama aloe formiraju se tvari poznate kao “biogeni stimulatori”, koje “bude” aktivnost stanica aloe. Nakon toga, listove ponovo operite i slijedite gore navedeni postupak. Od takvih listova možete pripremiti biostimulativni sok aloe.
I na kraju, treba znati da je sok aloe kontraindiciran kod akutnih bolesti bubrega, gastrointestinalnog trakta, posljednjeg tromjesečja trudnoće, kod upalnih procesa ženskih spolnih organa, kod bolesti krvožilnog sustava u fazi dekompenzacije, kod tuberkuloze i hemeoroida.

Izvor: uspesnazena.com

0 komentari:

Objavi komentar