ponedjeljak, 19. siječnja 2015.

Čudotvoran saveznik u borbi protiv bora: Napravite domaći serum i preporodite kožu!


Ova mešavina eteričnih ulja pomoći vam i za hidrataciju kože, čak i toniranju, a zbog odličnog efekta brzo ćete ga zavoleti.
Ako smatrate da je jedino efikasno sredstvo u borbi brotiv bora estetska hirurgija, grdno se varate. Donosimo vam recept za serum koji će vam kožu učiniti glatkom i zategnutom.

Glavni sastojci ovog seruma su eterična ulja, čija je primena zaista široka, a dobrobiti višestruke. Redovnom upotrebom ovog seruma, vaša koža će se zategnuti, a one blage bore postaće manje vidljive.

Sve što vam je potrebno za ovaj serum jesu 2 kašike slatkog ulja od badema, 10 kapi eteričnog ulja čempresa, 10 kapi eteričnog ulja geranijuma i 7 kapi eteričnog ulja tamjana.

Sastojke izmešajte u manjoj staklenoj flašici i na lice ga nanosite svako veče pre spavanja i to male količine. Svega nekoliko kapi nakapajte na vrhove prstiju i utrljajte oko očiju, usana i svih onih mesta gde su se pojavile fine borice kao i na vrat.


Serum će vam promoći pri hidrataciji pa čak i ujednačavanju tena, a zbog vidljivih odličnih efekata ubrzo će postati vaša svakodnevna rutina kad je u pitanju nega kože.

Izvor:(www.dnevno.rs)

0 komentari:

Objavi komentar