petak, 7. studenoga 2014.

LIJEČENJE RAKA I GOJAZNOSTI: Čuveni recept prof. Mermerskog!


Donosimo vam recept koji se pokazao djelotvoran u liječenju kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje. Navodno pomaže i kod svih vrsta raka.


Hrana za liječenje kompletnog organizma: čisti krvne sudove, liječi srce, obnavlja imuni sistem, čisti jetru, bubrege, sav sistem izlučivanja, poboljšava rad mozga i pamćenje… piše Coolinarka. A postupak spravljanja je vrlo jednostavan.

PRIPREMA PROKLIJALE PŠENICE
400 grama pšenice staviti u prokuhanu staklenu teglu, pa naliti vodom da ogrezne. Poslije 10-12 časova preko čiste krpe prosuti vodu i dobro oprati zrnevlje. Poslije 24 sata se dobija pšenica sa klicama (dužine 1-2 mm).

PRIPREMA LJEKOVITE HRANE
Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i bijeli luk. Samljeti pet limuna sa koricom, i sve zajedno izmiješati u emajlirani sud. Od ostalog limuna uzeti samo sok i mješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati, pa sipati u tegle koje ste prethodno čuvali u frižideru.
Poslije tri dana je gotovo za konzumaciju.


DOZIRANJE
Ova hrana se uzima 30 minuta prije doručka, ručka, večere i prije spavanja. U slučajevima raka – uzima se na svaka dva sata.
Recept navodno utiče na zdravlje i dug život; čuva svježinu tijela, mladost i energiju, zato što sadrži sve neobhodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine ugljehidrate i biljne masnoće. Poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda.

2 komentara:

  1. Recept je nepotpun! Nedostaju podaci o količini sastojaka osim pšenice ("od ostalog limuna"?!? med, beli luk, orasi-koliko??).

    OdgovoriIzbriši
  2. I mene interesuju količine meda, oraha i luka. Ja koristim med i djumbir, med sa orasima i sokom od cvekle i sargarepe i fenomenalan je osecaj posle par dana. Verujem da je i ovo fenomenalno! Hvala unapred!

    OdgovoriIzbriši