petak, 14. studenoga 2014.

8 godina su pokušavali da dobiju dijete, a kada su napokon uspijeli uslijedio je pravi ŠOK!


Nakon osam godina bezuspješnog okušavanja da dobije dijete, Ešli Gardner je konačno uspijela da zatrdni, ali je bila u šoku kada je saznala da nosi četvorke.

Ona i njen suprug Tajson nisu krili oduševljenje, a slike na kojima se vidi Ešlina prva reakcija na ove vijesti brzo su postale pravi hit na internetu.


Ešli je uspijela da zatrudni putem vještačke oplodnje, a ljekari su joj usadili dvije jajne ćelije, što znači da ova srećna trudnica nosi dva para identičnih blizanaca.

– Nikada nisam osjetila toliko emocija odjednom. Rekla sam djevojci da pogleda ponovo – kaže Ešli za “Hafington post”.

Ljekari kažu da je vjerovatnoća da se bojiju dva para identičnih blizanaca u jednoj trudnoći 1 naprema 70 miliona.

– Neki ljudi moraju više puta da idu na vještačku oplodnju da bi dobili jedno dijete. Neverovatno je da sam ja dobila četvorke nakon prvog pokušaja i to sa mojim problemima neplodnosti – kaže ova uzbuđena trudnica.


Čitava porodica se okupila oko ovog para kako bi im pružili podršku, a njena sestra je napravila i Fejsbuk stranicu posvećenu ovim čudesnim četvorkama.

Ultrazvuk je kasnije pokazao da su sve četiri bebe djevojčice, tako da će ova porodica za nekoliko mjeseci biti obogaćena sa četiri ćerke.

– Ove djevojčice će imate pretjerano zaštitničkog tatu – šali se trudnica. I Tajson je takođe presrećan, ali par nije izgubio smisao za humor u naletu emocija.

Način na koji su svijetu i prijateljima saopštili da čekaju četvorke je posebno zabavan. Na slici drže četiri snimka sa ultrazvuka, a iza njih je ispisano:

– Cijenimo sve vaše molitve, ali neki su se možda molili previše. Dobrodošlica za četiri Gardner bebe u decembru.

Izvor: zena.blic.rs

0 komentari:

Objavi komentar