Sastojci:
-1/2 kg sremskog (ili feta) sira
-2 kuvana jaja
-4 čena belog luka
-1 kašika senfa
-100 gr majoneza
-2 dl kisele pavlake
-5 kiselih krastavčića
Za ukrašavanje:
-1 kuvano jaje
-1 krastavčić
Priprema:
Kisele krastavčiće, beli luk i jaja sitno iseckati.
Sir izgnječiti viljuškom, pa dodati pavlaku, majonez i senf.
Mešati dok se masa lepo ne ujednači, pa dodati krastavčiće, jaja i beli luk.
Promešati još jednom, servirati, ukrasiti, pa ostaviti da se dobro ohladi.
Ja sam koristila feta sir, pa nije bilo potrebe da dodam ni trun soli.
Izvor: www.coolinarika.com
Kisele krastavčiće, beli luk i jaja sitno iseckati.
Sir izgnječiti viljuškom, pa dodati pavlaku, majonez i senf.
Mešati dok se masa lepo ne ujednači, pa dodati krastavčiće, jaja i beli luk.
Promešati još jednom, servirati, ukrasiti, pa ostaviti da se dobro ohladi.
Ja sam koristila feta sir, pa nije bilo potrebe da dodam ni trun soli.
Izvor: www.coolinarika.com
Nema komentara:
Objavi komentar